دوشنبه 18 آذر 1398   06:30:30

همکار موسسه رازی به عنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شد

ناصر رزم آرایی یکی از همکاران موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و دانشجوی مقطع دکتری به عنوان دانشجوی نمونه کشوری برگزیده شد و لوح تقدیر از معاون اول ریاست جمهوری را دریافت نمود.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی ، ناصر رزم آرایی یکی از همکاران شعبه شمالغرب(مرند) موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته داروسازی(فارماکولوژی) در دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان دانشجوی نمونه کشوری در سال تحصیلی 1393- 1392 از طرف وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی برگزیده شد و لوح تقدیر از جناب آقای مهندس اسحاق جهانگیری معاون اول ریاست جمهوری را دریافت نمود.
در قسمتی از متن این تقدیرنامه آمده است : مادامی که دانشجویان عزیز به نور ایمان و عمل مزین باشند و با تلاش در راه کسب آگاهی های بیشتر و بالابردن روحیه روشنگری گام بردارند،دانشگاه انسان ساز منشاء تمامی تحولات جامعه خواهد بود.
اینجانب کسب عنوان دانشجوی نمونه کشوری را که در پرتو الطاف الهی،کسب فیض از محضر اساتید گرانمایه و پشتکار خود بدست آورده اید ، به شما و خانواده محترم تبریک عرض می نمایم و از درگاه ایزد منان برایتان سلامت و توفیق روز افزون مسئلت دارم.